sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Vegaaninen Pasta Bolognese

Reseptivinkki!
Alla eilen kokkaamani vegaanisen pasta bolognesen ohje. Helppo, nopea, maukas, terveellinen ja edullinen!

Kastike:
1 keltainen sipuli
4-5 porkkanaa
1.5 dl soijarouhetta
1 tlk/laatikko Luomu tomaattimurskaa
Ketsuppia
Soijakastiketta
Mausteita: pippuri, suola, valkosipuli, sipulihiutale, kaneli, oregano, kuivattuja yrttimausteita (basilika, ruohosipuli, jne.)

1. Pilko sipuli ja osa porkkanoista pieniksi paloiksi. Raasta loput porkkanat.
2. Kuullota sipuli keltaiseksi öljyssä. Lisää joukkoon porkkana.
3. Kaada joukkoon n. 3 dl vettä ja soijarouhe. Anna tekeytyä hetken.
4. Lisää tomaattimurska, soijakastike ja ketsuppia. Halutessasi voit lisätä hieman makeutta sokerilla tai siirapilla. Anna porista miedolla lämmöllä n. 15 min.
5. Lisää mausteita. Luonnollisesti mitä kauemmin annat hautua, sitä parempaa siitä tulee, mutta käytännössä se on jo valmis!

Keitä pastaa/spaghettia ja raasta edullinen porkkana-kaaliraastesalaatti höysteeksi.

Bon appetit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti